Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Κάλλιο Αργά παρά ποτέ!

Αυτή η ανάρτηση ήταν προγραμματισμένη για τις 20 του μήνα και με τα τρεξίματα των γιορτών δεν τσέκαρα και θεωρούσα πως είχε γίνει...αλλά προφανώς για ακόμα μια φορά τα είχα κάνει σαλάτα με την τεχνολογία! Σήμερα λοιπόν είπα να τσεκάρω και φρίκαρα βλέποντας την ακόμα στα πρόχειρα...Έστω και καθυστερημένα λοιπόν την κάνω και πείτε πως καλικατζαράκια εισέβαλαν στον υπολογιστή μου και την έκαναν την ζημία τους χιχι.
 
 
Οι γιορτές πλησιάζουν όλο και περισσότερο και εγώ το πήρα πλέον οριστικά απόφαση πως το πνέυμα των Χριστουγέννων για φέτος τουλάχιστον με εγκατέλειψε :( ευτυχώς δεν με έχει εγκαταλείψει ακόμα και η δημιουργική μου διάθεση! Για τις 20 του μήνα η πρόκληση μας στο Get Creative όπως κάθε μήνα είναι ακόμα ένα υπέροχο σκετς της Ειρήνης:


Με βάση λοιπόν αυτό το σκέτς έφτιαξα την παρακάτω καρτούλα που αν και θα προτιμούσα να ήταν χριστουγεννιάτικη πολύ μου αρέσει :)


Λοιπόν τι λέτε θα παίξετε μαζί μας μια τελευταία φορά για φέτος??? Περάστε απο το μπλόγκ να δείτε όλες τις καρτούλες της σχεδιαστικής ομάδας εμνευστείτε και τι άλλο...get creative ;)

Εύχομαι σε όλους σας υπέροχα Χριστούγεννα με πολλή αγάπη, υγεία  και χαμόγελα!!!!
 

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα!
    Εύχομαι να πέρασες όμορφα τα Χριστούγεννα!
    Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και αισιοδοξία!
    Καλή συνέχεια!
    (Εννοείται ότι η κάρτα είναι υπέροχη, όπως πάντα άλλωστε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή και ευλογημένη χρονιά, Ιωάννα, με Υγεία και πολλές χαρές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: